Hoop CO2 logo

Bio-CO2 til bruk i mat og drikkeproduksjon

Leverandører og forbrukere over hele verden krever nå mer enn bare god smak når de velgerkullsyreholdige drikker eller hvordan mat konserveres. De ønsker en bærekraftog miljøvennlighet i produktene. I dette skiftende landskapet avforbrukerpreferanser spiller bio-CO2 en nøkkelrolle i å innfri disseforventningene og bygge en bedre fremtid for bransjen.

Bestill Bio-CO2
co2 beer gas, karbonering av øl, co2 i drikkevarer
green co2

Forbrukernes Økende Krav til Bærekraft

Bærekraftrevolusjonen, har omfavnet flere bransjer, inkludert mat- og drikkeindustrien. Forbrukere er mer informerte og bevisste enn noensinne om miljøproblemer, og de ønsker å støtte produkter som er produsert med omtanke for jorda vår. Dette har satt press på produsenter for å tilby mer bærekraftige alternativer. 

Bio-CO2 er det bærekraftige alternativet for karbonisering av drikkevarer og konservering av matprodukter. Hva gjør bio-CO2 så spesiell? For det første er den produsert fra biomasse som i utgangspunktet er et avfallsprodukt. Gassen fra en utråtningsprosess går til metanoppgradering for å lage bio-drivstoff. Bi-produktet CO2 fra denne prosessen raffineres videre, i en såkalt sekundærråvarebehandling, til mat og drikkekvalitet. Denne kilden gir en stabil og ubegrenset tilgang til CO2 og kan eliminere behovet for fossile kilder somtradisjonelt sett er i bruk.

Verdien av Renhet og Kvalitet

HOOPCO2 sin Bio-CO2 er et strålende eksempel på kvalitet og renhet innen bærekraftigkarbonering. Med en renhet på ≥99.99% oppfyller den alle strenge regulatoriske krav. Dette sikrer at drikkevarer som bruker denne CO2-en møter høye standarderfor mattrygghet og kvalitet.

Co2 beer gas

Økt Markedsverdi med Bio-CO2

Mat- og drikkeprodusenter som er opptatt av bærekraft og velger bio-CO2, kan oppleve enbetydelig økning i markedsverdi og appell. Produkter som markedsføres som bærekraftige, miljøvennlige og produsert med omtanke for fremtiden, tiltrekker seg stadig flere forbrukere. Dette gir produsentene en konkurransefordel og bidrar til å møte de økende kravene fra det miljøbevisste markedet og også regulatoriske krav.

HOOPCO2 er ledende i CO2 gjenvinning

HOOPCO2 er stolt av å lede an med sin Bio-CO2. Vi gir vi produsenter muligheten til å tilby forbrukerne drikkevarer og matvarer som både smaker godt og gjør godt for planeten. Ta gjerne kontakt om du er nysgjerrig på hvordan du kan begynne å ta i bruk Bio-CO2.

Ønsker du å bestille HOOP CO2, samarbeide om CO2 på ditt biogassanlegg eller trenger du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss her, eller besøk vår FAQ side.

checkmark
Takk! Din melding er sendt.
Vennligst sjekk alle felt er utfylt.